صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ملا اختر منصور فایل صوتی منتشر کرد

ملا اختر منصور با انتشار فایل صوتی شایعات کشته شدن خود را تکذیب کرد
کد خبر: ۵۵۲۱۵۰
| |
5355 بازدید
رهبر طالبان با انتشار یک فایل صوتی شایعات اخیر مبنی بر مجروح یا کشته شدن خود را تکذیب کرد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، طالبان با انتشار یک فایل صوتی که گفته اند از ملا اختر منصور رهبر این گروه است به دنبال مقابله با شایعات روزهای اخیر هستند که براساس آن گفته شده رهبر طالبان بر اثر یک تیراندازی در پاکستان طی هفته جاری مجروح و یا احتمالا کشته شده است.

اختر منصور در این پیام می‌گوید: من در میان افرادم هستم. این اتفاق هرگز نیفتاده و کاملا شایعه و یک جنگ تبلیغاتی از سوی دشمنان است.

رویترز نوشت: مشخص نیست که مردی که در این فابل صوتی صحبت میکند ملا اختر است یا نه. اما چند مقام ارشد طالبان گفته اند که این فرد رهبر طالبان است.

پیش از این خبرگزاری پژواک افغانستان به نقل یکی از اعضای طالبان گزارش داده بود؛ گروه طالبان به تمام فرماندهان نظامی خود گفته است که ملامنصور کشته نشده، بلکه به شدت زخمی شده است و مداوای وی به 8 ماه زمان نیاز دارد؛ به همین علت باید کسی کارهای وی را انجام دهد و «هیبت‌الله آخوندزاده» به جای وی به عنوان سرپرست تعیین شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟