توافق شفاهی اولیویرا برای جدایی از تراکتور/ تونی برای رفتن پول می خواهد
در جلسه مدیرعامل و سرمربی تیم تراکتورسازی، تونی اولیویرا نسبت به جدایی قطعی و ترک تبریز ابراز تمایل کرد و قرار شد درخواست خود را به صورت کتبی ارائه دهد.
به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که به طور مداوم اخباری مبنی بر مذاکره تراکتوری ها با مربیان سرشناس داخلی منتشر می شود، سعید عباسی و تونی اولیویرا عصر جمعه تشکیل جلسه دادند تا مسایل موجود با تفاهم و بدون دعوا حل شود. در این جلسه طرفین در مورد ادامه همکاری صحبت کردند که اولیویرا اعلام کرده به دلیل مشکلاتی که دارد خواهان جدایی است.

مدیرعامل تراکتور هم هرگونه قطع همکاری را منوط به نظرهیات مدیره دانسته و از او خواسته نظرش را به صورت کتبی به باشگاه ارائه دهد تا هیات مدیره در این مورد تصمیم بگیرد. قرار است اولیویرا اگر تمایل به جدایی دارد نظرش را به صورت کتبی بدهد و آن وقت باشگاه با بررسی شرایط او و تصمیم هیات مدیره اقدامات لازم را انجام دهد.
مدیرعامل تراکتورسازی با اعلام این خبر اعلام کرد: هنوز هیچ چیز قطعی نیست و هیچ تصمیمی در رابطه با جدایی پیرمرد پرتغالی از تراکتور گرفته نشده است. هر تصمیمی برای قطع همکاری با سرمربی پرتغالی منوط به نظر هیات مدیره است.
اطرافیان باشگاه می گویند مدیران تراکتور از احتمال شکایت تازه تونی به فیفا هراس دارند و به همین خاطر به رغم میل به جدایی این مرد پرتغالی صبر می کنند تا خود وی درخواست و نامه جدایی امضا کند. همچنین در جلسات فی مابین مشخص شده تونی با دریافت تمام پولش رفتنی می شود و در این نشست ها روی مبلغ قرارداد و دریافت نقدی آن پافشاری می کند تا نامه توافق برای جدایی را امضا کند.
در همین حال خبر رسمی تماس و مذاکره عباسی با امیر قلعه نویی و حسین فرکی هم به گوش پیرمرد پرتغالی رسیده است و او را برای ادامه کار دچار تردید کرد تا به طور جدی پیش از دریافت حکم اخراج تدارک جدایی را ببیند.


