حمايت واعظ آشتیانی از منشور اخلاقي
مديرعامل باشگاه استقلال امروز با رئيس سازمان ليگ ديدار كرد.
به گزارش فارس، در نشست امروز واعظ آشتياني و عزيز محمدي كه با حضور عليپور مشاور رئيس سازمان ليگ برگزار شد، مديرعامل باشگاه استقلال بار ديگر از اجراي منشور اخلاقي حمايت كرد.
در اين گفت وگو اشاره شد كه اگر ضعف هايي در منشور هست، با تعامل قابل برطرف است. ضمن اينكه بايد منشور اخلاقي از جايي شروع مي شد و شروع اوليه سازمان ليگ خوب بود. هر چند چالش هايي را پيش رو دارد.عزيز محمدي نيز با تائيد اين چالش ها ابراز اميدواري كرد اين چالش ها برطرف شود تا در فصل بعد و فصل هاي آينده فوتبالي پاك داشته باشيم.
در اين ديدار واعظ آشتياني در خصوص برگزاري اولين مسابقه استقلال در ليگ برابر سپاهان، موضوع حضور تماشاگران را مطرح كرد كه محمدي ضمن احترام به درخواست آشتياني اعلام كرد؛ مقرر بوده اين مسابقه در استان همجوار برگزار شود اما به جهت احترام به درخواست استقلال بازي در استاديوم آزادي خواهد بود اما بايد تابع مقررات باشيم و همه تلاش كنيم نسبت به تصميماتي كه از طريق كميته انضباطي و سازمان ليگ انجام مي گيرد، پايبند باشيم.
از اين رو با ارفاقي كه انجام شد بازي خارج از خانه استقلال به داخل تهران منتقل شد اما بدون تماشاگر برگزار مي شود.
مديرعامل استقلال نيز احترام به مقررات را براي همه از جمله مجموعه باشگاه استقلال واجب و لازم دانست.


