بالاك فرمانده تيم آلمان باقي ميماند
سرمربي تيم ملي آلمان از پايان اختلافات پيش آمده با كاپيتان تيمش خبر داد.
به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري آلمان، يواخيم لو گفت: در برنامههاي من براي آينده، ميشائيل بالاك جايگاه ويژهاي دارد و همچنان بازوبند كاپيتاني را در اختيار خواهد داشت.
اين مربي 48 ساله افزود: در اواخر سال گذشته، مواردي ميان من و او به وجود آمد كه باعث اختلاف شد اما پس از گذشت چند ماه از آن زمان و انجام يكسري صحبت ها، اينك تمام موارد اختلاف برطرف شده و ما در تفاهم كامل بسر مي بريم.
وي ادامه داد: بالاك از تجربه زياد بازي و توانمندي فوق العاده اي برخوردار است. به نظرم او بهترين فرد براي فرماندهي تيم ملي در داخل زمين است. به ويژه كه ما بازي هاي مهم جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را نيز در پيش داريم.
بالاك كه اينك سابقه انجام 92 بازي در تيم ملي آلمان را دارد، در اواخر سال گذشته بر سر يكسري مسائل فني با يواخيم لو دچار اختلاف نظر شد. بازيكن حال حاضر تيم چلسي انگليس به اين خاطر انتقاداتي را متوجه اين مربي كرد. انتقاداتي كه به باور تحليلگران امكان داشت به كنار گذاشتن او از تيم ملي توسط كادر فني منجر شود.
اما يواخيم لو در اين مدت با انجام گفت و گو با وي سعي در برطرف كردن مسائل پيش آمده كرد تا سوءتفاهم هاي پيش آمده برطرف شوند.



