پاي اخراجش ايستادهام؛ او توهين كرد
مدير تيمهاي ملي كاراته رده مردان گفت: به دليل اينكه هيچگونه حرف و حديثي در خصوص مسابقات انتخابي پيش نيايد تصميم گرفتيم اين مسابقات در هر رده وزني به شكل دورهاي برگزار شود.
محمود آرينخو در گفت وگو با ايسنا، اظهار كرد: مطابق با تصميم اتخاذ شده، نفراتي كه در هر وزن موفق به كسب بيشترين پيروزي شدهاند به عنوان نفر اول اعزامي آن وزن به مسابقات آسيايي چين انتخاب شدند، ضمن اينكه براي تركيب تيمي نيز در بين كاراته كاهاي اوزان سنگين بهترين نفرات دوم و سوم را انتخاب خواهيم كرد.
وي در مورد زمان برگزاري مسابقات انتخابي تيم ملي كاتا يادآور شد: هفته آينده مسابقات انتخابي اين بخش نيز برگزار خواهد شد. برگزاري مسابقات رده جوانان و اميد دليل تعويق زمان برگزاري پيكارهاي انتخابي كاتا بود كه مطابق با برنامه جديد هفته بعد برگزار ميشود.
مدير تيمهاي ملي كاراته با تاكيد بر اينكه در نحوه برنامهريزيهاي انجام شده، فدراسيون شرايط لازم براي انتخاب شايستهترينها را فراهم كرده است، درباره مازيار الهامي و اخراج قطعي وي از اردوهاي تيم ملي گفت: در جريان مسابقات قهرماني كشور اين كاراتهكا به داوران توهين كرد و مطابق با ضوابط موجود عملا اخراج شد. پس از آن وي اظهار ندامت كرد و با عذرخواهي از داوران او را به اردوها دعوت كرديم.
آرينخو ادامه داد: الهامي پس از حضور در اردوها با سرمربي تيم ملي برخورد لفظي داشت و مشكلات متعددي را در برخورد با پزشك، سرپرست، كادر مربيان و... ايجاد كرد. مجموعه اين عوامل باعث شد تا تصميم به اخراج وي بگيريم. وي مجددا با من تماس گرفت و حتي تعهد كتبي داد كه ديگر چنين رفتاري را تكرار نكند اما، بلافاصله مصاحبه كرد و مجددا به كادرفني تيم ملي توهين كرد. من نيز پاي اخراج او ايستادم و در اين مدت برخي سعي كردند با تلفن و توصيه مجددا وي را به اردو بازگردانند ولي پاي اخراج الهامي ايستادهام و ديگر امكان ندارد وي را به تيم ملي دعوت كنيم.


