فرهنگ مطالعه در جامعه ما کافی نیست

کد خبر: ۵۴۸۹۱۰
|
۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۰ 21 November 2015
|
2165 بازدید
نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی، به اهمیت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و گفت: سرانه مطالعه در جایگاه تمدن دیرینه ایران نیست.

به گزارش خانه ملت؛ حجت الاسلام و المسلمین سید محمد باقر عبادی اظهار کرد: فرهنگ مطالعه در جامعه وجود دارد، اما کافی نیست و باید افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به این‌که «مطالعه، شاخص مهمی برای پیشرفت جامعه است»، افزود: مطالعه باعث تعالی جامعه در زمینه‌های مختلف می‌شود اما کتاب‌هایی که مورد استفاده قرار می‌گیرد باید خوب و مفید باشد و مطالب کتاب نباید مطالبی دروغ و مضر باشد.

وی اظهارکرد: سرانه مطالعه کتاب در بسیاری از کشور‌ها در حد مطلوب است اما در ایران سرانه مطالعه ما در جایگاه تمدن دیرینه ایران نیست.

این نماینده مجلس با اشاره به این‌که «مطالعه در همه ابعاد زندگی تاثیرگذار است»، تصریح کرد: افرادی که مطالعه می‌کنند و علم به دست می‌آورند، تصمیم‌های درستی را در زندگی خود می‌گیرند که باعث رشد و پیشرفت آنان می‌شود.

به گزارش ایسنا؛ وی با بیان این‌که «سرگرمی‌های متعدد مانند تلویزیون، اینترنت، فضاهای مجازی و موبایل‌ها باعث مغفول ماندن فرهنگ مطالعه شده است»، افزود: فرهنگ‌سازی لازم در زمینه استفاده از این وسایل و مطالعه انجام نشده که نیازمند همت مسئولین و خانواده‌هاست. به عنوان نماینده مجلس در مورد هر طرحی که به مجلس می‌رود و یا لایحه‌ای که دولت در راستای مطالعه کتاب داده است با نگاه مساعد پیش رفته‌ام.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت