ادامه عملیات آزادسازی الرمادی توسط نیروهای عراقی

کد خبر: ۵۴۸۷۹۶
|
۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۸ 21 November 2015
|
2970 بازدید
نیروهای عراقی عملیات آزادسازی شهر الرمادی در استان الانبار را از چنگ داعش با پیشروی به سمت این شهر از سه محور و به دست گرفتن کنترل منطقه الخمسه کیلو در جنوب غربی الرمادی ادامه می دهند.

به گزارش «تابناک»، علی ابراهیم دبعون فرمانده عملیات الجزیره با تاکید بر تداوم عملیات آزاد سازی الرمادی، از کشف و انفجار 22 بمب و 3 بمب حاوی ماده سی 4 در غرب الرمادی خبر داد.

دبعون گفت: لشکر هفت ارتش عراق توانست، 16 بمب را در منطقه البوحیات شرق حدیثه واقع در 160 کیلومتری غرب الرمادی منفجر سازد.

به گفته این مقام نظامی عراقی، نیروهای این لشگر همچنین توانستند6 بمب که 3 بمب حاوی ماده سی 4 بود را در تقاطع منطقه 160 کیلومتری غرب الرمادی کشف و ضبط کنند.

نیروهای امنیتی و عشایر عراق روز گذشته کنترل شهر حدیثه را به دست گرفته و توانستند این عملیات را تا بازپس گرفتن کامل مناطق و روستاهای اطراف این شهر از چنگ داعش ادامه دهند.

عراق از 19 خرداد سال گذشته تاکنون با بحران ناشی از اشغال شهرهای شمال و غرب این کشور توسط تروریست های داعش مواجه است.


ایرنا
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار