بختیاری ، مدیر درآمد های شهرداری مشهد بابیان این که 15هزار شهروند با بدهی عوارض نوسازی بالای یک میلیون تومان داریم، اضافه کرد: اگر این شهروندان بدهی خود را پرداخت نکنند ماده 12و13قانون نوسازی را در خصوص آن ها اجرا و انشعاب برق و گاز آن ها قطع می شود و اقدام به اجرای ثبت می کنیم.
به گزارش تابناک رضوی، معاون اداری مالی شهرداری مشهد، از اجرایی شدن مصوبه شورای شهر در خصوص ارائه تسهیلات از سوی بانک ها برای پرداخت بدهی و دریافت پروانه ساختمانی با اقساط 12تا 36ماهه بدون کارمزد خبر داد.
«محمد آذری» با بیان این مطلب گفت: با توجه به مشکلات شهروندان برای پرداخت بدهی و جلوگیری از سلیقه ای عمل کردن بخش های مختلف، مصوبه ای در شورای شهر برای پرداخت تسهیلات به بدهکاران به شهرداری به تصویب رسید که از شنبه آینده اجرایی خواهد شد.
وی افزود: این تسهیلات که با معرفی بدهکاران از سوی شهرداری به بانک از سوی بانک عامل که هم اکنون بانک شهر است پرداخت می شود شامل افرادی نیز می شود که می خواهند پروانه ساختمانی دریافت کنند اما امکان پرداخت نقدی ندارند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.