صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بهترين گلزن جي‌ليگ در قطر

داوي در سال 2007 به كونسادوله ساپورو كه در دسته دوم جي ليگ بود ملحق شد. او در 39 بازي 17 گل زد و از عوامل اصلي صعود اين تيم به جي ليگ بود.
کد خبر: ۵۴۸۴۹
| |
1921 بازدید

در پي توافق مسئولان باشگاه‌هاي ام صلال و ناگويا، مهاجم برزيلي و بهترين گلزن جي ليگ در استانه انتقال به تيم قطري قرار گرفت.

به گزارش فارس، ناگويا گرامپوس باشگاه فعلي داوي و ام صلال توافق كرده اند كه او بعد از انجام معاينات پزشكي به قطر برود.

ام صلال به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا صعود كرده است و براي رسيدن به نيمه نهايي با اف سي سئول كره جنوبي ديدار مي كند.

داوي در سال 2007 به كونسادوله ساپورو كه در دسته دوم جي ليگ بود ملحق شد. او در 39 بازي 17 گل زد و از عوامل اصلي صعود اين تيم به جي ليگ بود.

او در سال 2008 شانزده گل زد و بعد به باشگاه ناگويا رفت. داوي اكنون با 10 گلزده در شانزده بازي قبلي در صدر جدول گلزنان جي ليگ است.

ناگويا به تازگي جوش كندي استراليايي را از كالسروهه آلمان به خدمت گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟