قتل قهرمان پرورش اندام کشور تایید شد

بابک محمدی اهل سنندج که غیر از ورزش حرفه ای، خوانندگی هم می کرد دیروز به قتل رسید و تصاویری از نحوه قتلش که یک چاقو در سرش فرو رفته بود، در فضای مجازی منتشر شد که موجب جریحه دار شدن افکار عمومی شد.
کد خبر: ۵۴۸۴۸۹
|
۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹ 19 November 2015
|
56909 بازدید

رشته پرورش اندام باردیگر خبرساز شد و پس از حوادث خونینی که طی دو سه سال اخیر پیرامون قهرمان های این رشته در ایران رخ داد، این بار خبرهایی که از مرگ دلخراش بابک محمدی حکایت داشت تایید شد.

به گزارش تابناک ورزشی، قتل مشکوک قهرمان پرورش اندام کشور که مورد تردید قرار گرفته بود، تایید شد تا پلیس تحقیقاتش درباره مسببان این جنایت را آغاز کند.

قتل قهرمان پرورش اندام کشور تایید شد

تا این لحظه اخبار بیشتری درباره دلیل قتل فجیع این ورزشکار سرشناس منتشر و اعلام نشده است. بابک محمدی اهل سنندج که غیر از ورزش حرفه ای، خوانندگی هم می کرد دیروز به قتل رسید و تصاویری از نحوه قتلش که یک چاقو در سرش فرو رفته بود، در فضای مجازی منتشر شد که موجب جریحه دار شدن افکار عمومی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت