بی تدبیری سازمان ملل عامل مشکلات سوریه

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مشکلات سوریه ناشی از بی تدبیری سازمان ملل است.
کد خبر: ۵۴۸۰۳۴
|
۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۳ 17 November 2015
|
1592 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مشکلات سوریه ناشی از بی تدبیری سازمان ملل است.

عباسعلی منصوری آرانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به نشست وین در خصوص حل مشکلات سوریه گفت: در این نشست مقرر شدن دولت سوریه با مخالفان مذاکره ای با محوریت سازمان ملل داشته باشد. اما باید تاکید کرد که ورود سازمان ملل به موضوع سوریه از ابتدا برخلاف شرح وظایف این سازمان بود.

نماینده مردم کاشان، آران و بیدگل در مجلس نهم شورای اسلامی ادامه داد:با وجود اینکه سازمان ملل تلاش داشت موضوع سوریه را حل و فصل کند شاهد ورود قدرت ها و کشورها به مسئله سوریه بودیم و دیدیم که گروه های مختلف از جمله داعش و النصره به طور آشکار کمک و پشتیبانی شدند.

وی اظهار داشت: این دو گروهک حتی به عراق رفتند و در آنجا از امکانات بیشتر برخوردار شدند. بر این اساس مسئله سوریه را ناشی از بی تدبیری سازمان ملل می دانم.

به گفته این نماینده در حال حاضر وضعیت سوریه به عنوان خطر بزرگی برای منطقه و با توجه به شرایط پاریس خطری بین‌المللی محسوب می شود به این جهت حل و فصل مسئله  سوریه وارد فاز بین المللی شد.

منصوری آرانی با بیان اینکه نباید برای حل مسئله سوریه کشورها محور شوند، ادامه داد: اگر چنین اتفاقی رخ دهد نمی توان مشکلات را رفع کرد. هر چند که این موضوع را تجربه کردیم و شاهد بودیم با ورود آمریکا با ادعای مبارزه با داعش نه تنها کاری پیش نرفت بلکه داعشی ها به تجهیزات بهتری دست یافتند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه مشخص نیست با ورود سازمان ملل مسئله سوریه حل می شود یا خیر گفت: اینکه سازمان ملل بخواهد ورود کند حرکت مناسبی است اما باید دید اراده ها برای مبارزه با داعش در چه حدی است. در جلسات آینده مشخص می شود مبارزه با داعش فرمالیته است یا واقعی.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت