صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اهرم فشار غربی‌ها در منطقه به کابوسشان تبدیل شد

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، با اشاره به ضرورت تغییر سیاست‌ها و استراتژی‌ها کشورهای غربی و اروپایی در ارتباط با حمایت از گروه‌های تکفیری و تروریستی، گفت: وقوع حادثه پاریس در آستانه برگزاری نشست وین2 می‌تواند اثراتی را برای تغییر رویکرد غربی‌ها و به نتیجه رسیدن این نشست‌ها داشته باشد.
کد خبر: ۵۴۷۲۱۵
| |
2099 بازدید

حسین سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، وقوع حادثه تروریستی در شهر پاریس فرانسه را محکوم کرد و گفت: این حادثه بار دیگر نشان داد که غرب تاکنون نتوانسته به درستی منطقه را بشناسند، از این‌رو بع علت عدم شناخت درست، سیاست‌هایی را به اشتباه اجرایی کرده که در نهایت این استراتژی‌ها تبعاتی را برای مردم این کشورها به‌دنبال داشته است.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی، افزود:‌ جمهوری اسلامی در پنج سال اخیر همواره نسبت به سیاست‌های نادرست غربی‌ها در قبال منطقه هشدار داده و این گونه اقدامات را سرآغاز انتشار و شیوع این بحران‌ها به مناطق دیگر اعلام کرد، حال با وقوع حادثه خون‌بار پاریس کشورهای غربی به حقانیت تفکرات و استراتژی ایران پی می‌برند.

وی با انتقاد از حمایت کشورهای غربی از گروه‌های مسلح تکفیری – تروریستی در عراق و سوریه، تصریح کرد: متأسفانه در چند سال اخیر کشورهایی همچون آمریکا، فرانسه و انگلیس برنامه‌ریزی بلند مدتی را برای ارائه کمک‌های مالی، تسلیحاتی و همچنین آموزش نیروهای مسلح در داخل و خارج سوریه کرده‌اند، تا با این ابزار حکومت قانونی سوریه را نابود کنند.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه در شرایط کنونی هیچ یک از کشورهای اروپایی از تهدیدات داعش و دیگر گروه‌های تروریستی در امان نیستند، افزود: این موضوع واضح و مبرهن بود که در آینده‌ای نزدیک حمایت از گروه‌های تروریستی در نهایت دامن حامیان آن‌ها را می‌گیرد‌، البته این حادثه در آستانه برگزاری نشست وین2 می‌تواند اثرات مثبتی را برای تغییر رویکرد غربی‌ها و به نتیجه رسیدن این نشست‌ها داشته باشد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، بر لزوم تغییر سیاست‌ها و استراتژی‌ها کشورهای غربی و اروپایی در ارتباط با حمایت از گروه‌های تکفیری و تروریستی تأکید کرد و گفت: غربی‌ها به‌دنبال آن بودند که از این گروه‌ها به عنوان ابزار و اهرم فشار در منطقه استفاده کنند، حال این موضوع به ابزاری فشاری بر حکومت و دولت خودشان تبدیل شده است.

لازم به ذکر است که در اثر چندین حادثه تروریستی در شهر پاریس فرانسه بیش از 160 نفر از مردم این کشور کشته شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟