صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حملات پاریس بر مذاکرات سوریه تاثیرگذار است

کد خبر: ۵۴۷۱۱۲
| |
2764 بازدید
وزیرخارجه روسیه اعلام کرد که حملات پاریس بر دستور جلسه مذاکرات سوریه در وین تاثیرگذار خواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از العربیه، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که حملات تروریستی شب گذشته به پاریس بر دستور جلسه مذاکرات سوریه تاثیرگذار خواهد بود که طبق برنامه در وین برگزار خواهد شد.

دیمیتری مدودف، نخست‌وزیر روسیه نیز اعلام کرد: حملات پاریس لزوم اتحاد در برابر افراط‌گرایی را نشان می‌دهد.

در انفجارات و تیراندازی‌هایی که شب گذشته در پاریس رخ داد حداقل 153 نفر کشته شدند. افراد مسلح و بمب گذاران به رستوران ها، یک سالن کنسرت و یک استادیوم ورزشی در پاریس حمله کردند.

یک مقام امنیتی در پاریس گفت در حملات تروریستی پاریس، بیش از دویست نفر مجروح شده اند که حال 80 نفر آنان وخیم است.

شبکه تلویزیونی ایتالیایی زبان اسکای تی جی بیست و چهار، اعلام کرد داعش مسئولیت حملات تروریستی روز گذشته پاریس را بر عهده گرفت. این گروه تروریستی اعلام کرد این خون بهای سوریه است، این یازده سپتامبر فرانسه است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟