صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاکيد دوباره اوباما بر گفتگو با ايران

کد خبر: ۵۴۶۸۵
| |
4838 بازدید

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه در رم پايتخت ايتاليا اظهار داشت که انجام گفتگو با ايران و کره شمالی برای بازداشتن آنان از دستيابی به سلاح‌های هسته‌ای امری مهم و حائز اهميت است.

آقای اوباما که پس از ملاقات و گفتگو با جيورجيو ناپوليتانو، رئيس جمهوری ايتاليا سخن می‌گفت، درباره اين ملاقات ابراز داشت که دو رئيس جمهوری بر اين نکته اتفاق نظر دارند که «جامعه جهانی بايد با کشورهايی نظير ايران و کره شمالی گفتگو کند تا آنان به پيمودن راهی ترغيب و تشويق شوند که به مسابقه تسليحات هسته‌ای در منطقه‌ای مانند خاورميانه منتهی نشود».

اظهارات آقای اوباما در آستانه آغاز اجلاس هشت کشور صنعتی جهان انتشار می‌يابد که قرار است روز چهارشنبه در شهر «لاکيلا» ايتاليا برگزار شود.

این سخنان آقای اوباما در حالی بیان می شود که هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا با ابراز نگرانی از فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران، روز سه شنبه، اعلام کرد که دولت واشینگتن از دیگر کشورهای جهان خواهد خواست در تشدید تحریم های ایران به آمریکا بپیوندند تا رفتار ایران تغییر کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟