فرمانده نیروی هوایی آمریکا:

برای تصرف سوریه باید نیروی‌زمینی وارد عمل‌شود

فرمانده نیروی هوایی آمریکا به لزوم ارسال نیروی زمینی آمریکا برای مبارزه با داعش در سوریه تاکید کرد.
کد خبر: ۵۴۶۳۷۷
| |
13785 بازدید
فرمانده نیروی هوایی آمریکا به لزوم ارسال نیروی زمینی آمریکا برای مبارزه با داعش در سوریه تاکید کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «دبورا لی جیمز» فرمانده نیروی هوایی ارتش آمریکا امروز-سه‌شنبه- گفت که برای از بین بردن داعش در سوریه، حضور نیروهای آمریکایی در خاک این کشور ضرورت دارد.
برای تصرف سوریه باید نیروی‌زمینی وارد عمل‌شود
 لی جیمز که در حمایت از تصمیم «باراک اوباما» رییس‌جمهوری آمریکا برای فرستادن مستشاران آمریکایی به سوریه حمایت می‌کرد، گفت: «نیروی هوایی بسیار تاثیر گذار و مثبت عمل می‌کند و می‌تواند کار‌های زیادی انجام دهد. اما برای نابودی داعش در سوریه، به حضور نیروهای آمریکایی در خاک این کشور نیاز است.»

 «اشتون کار‌تر» وزیر دفاع آمریکا نیز روز گذشته-دوشنبه- گفته بود که مذاکرات برای ارسال نیروهای بیشتری به داخل سوریه در حال برگزاری است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی