صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
یک عضو جدا شده داعش خبر داد

اختلاف شدید میان سران داعش در الرقه

یک عضو جدا شده داعش گفته است که اختلافات شدیدی میان رهبران داعشی به ویژه در شهر الرقه وجود دارد.
کد خبر: ۵۴۶۰۹۸
| |
9703 بازدید
یک عضو جدا شده داعش گفته است که اختلافات شدیدی میان رهبران داعشی به ویژه در شهر الرقه وجود دارد.

به گزارش فارس،«أبو الولید التونسی» که یکی از فرماندهان گروه تروریستی داعش در استان الرقه بود به تازگی از این گروه جدا شد و توانست از این شهر بگریزد.

بنابر گزارش پانوراما شرق الاوسط، این فرد جدا شده از داعش در گفت‌وگویی درباره تجربیاتش از حضور در پایتخت خلیفه خود خوانده گفته است که در این شهر اختلاف زیادی میان سران و فرماندهان ارشد داعشی وجود داشت که گاهاً به درگیری مسلحانه منجر می‌شد.

أبو الولید التونسی در این زمینه تصریح می کند که اختلاف شدیدی میان «أبو لقمان» والی الرقه و «أبو محمد العدنانی» مسئول اجرای امور خلیفه در سوریه وجود دارد که اختلاف میان این دو نفر به داخل شبه نظامیان داعش هم نفوذ کرده است.

این عضو جدا شده داعش دلیل جدایی خود را رفتار غیرانسانی و نگرانی از تسویه‌های سیاسی میان رهبران داعشی و قتل‌عام‌های دسته جمعی ناشی از این تسویه‌ها است.

أبو الولید التونسی تصریح کرده که علاوه بر این در میان نیروهای داعش از کشورهای مختلف هم اختلافاتی است که سربازان تونسی و لیبیایی بیش از دیگران از وضعیت موجود به ویژه در زمینه تقسیم امتیازات ناراحت هستند و به دنبال تغییر شرایط‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟