صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لاريجاني در همایش مذاهب اسلامي، چابهار

کد خبر: ۵۴۵۹
| |
2213 بازدید

نوزدهمين همايش علمي، تحقيقي مذاهب اسلامي با حضور 160 نفر از محققان، علما و انديشمندان مذاهب اسلامي از داخل و خارج ايران، سه‌شنبه شب در چابهار آغاز به کار کرد.

به گزارش واحد مرکزي خبر، علي لاريجاني، نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي، در اين همايش گفت: مسلمانان منطقه مي‌توانند با اتحاد و همدلي توطئه‌هاي دشمنان را در ايجاد تفرقه ميان مذاهب اسلامي نقش بر آب کنند.

لاريجاني با اشاره به سياست‌هاي اختلاف برانگيز آمريکا در کشورهاي اسلامي از جمله عراق افزود: بوش در سفر اخيرش به کشورهاي اسلامي منطقه، مي‌خواست تصويري تهديدآميز از جمهوري اسلامي ايران ارايه دهد که با هشياري سران کشورهاي اسلامي موفق به اين کار نشد.

نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي، شرايط غزه در فلسطين اشغالي را زلزله سياسي براي رژيم غاصب صهيونيستي عنوان کرد و گفت: آمريکايي‌ها در ادامه سياست‌هاي جنگ طلبانه خود فشار به غزه را در اولويت کاري خود قرار داده‌اند که اين حرکت هم با وحدت و همدلي مسلمانان نتيجه‌اي نخواهد داشت.

وي در بخش ديگري از سخنانش، موفقيت ايران را در دستيابي به انرژي صلح‌آميز هسته‌اي، يکي از نمونه‌هاي خوب ايستادگي در برابر زورگويان خواند که با وجود تلاش کشورهاي استکباري در مخالفت با دستيابي ايران، با وحدت و حمايت ملت و دولت اين امر هم ميسر شد.

شيخ محي‌الدين شهاب‌الدين، از علماي سوريه هم در اين همايش، همکاري همه جانبه دولتمردان اسلامي را خواستار شد و گفت: مسلمانان بايد با چنگ زدن به ريسمان الهي از تفرقه و اختلاف دوري کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمين سليماني نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه زاهدان هم هدف از اين همايش را تفاهم وتبادل افکار و آرا ميان انديشمندان اسلامي عنوان کرد و گفت: اين گونه گفت‌گوها باورها و ذهنيت‌هاي نادرست را از بين مي‌برد.

حجت‌الاسلام براتي، دبير نوزدهمين همايش علمي تحقيقي مذاهب اسلامي هم گفت: نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در امور اهل سنت استان تاکنون 18همايش علمي، تحقيقي در سطح ملي و بين‌المللي برگزار کرده که تأثير مثبتي در ايجاد همدلي وحدت بين انديشمندان اسلامي داشته است.
وي گفت: از 115 مقاله فرستاده شده به دبيرخانه همايش هشتاد مقاله براي طرح در کميسيون‌ها انتخاب شده است.

اين همايش به مدت چهار روز تا جمعه پنجم بهمن در دانشگاه دريانوردي و علوم دريايي چابهار ادامه دارد و شرکت کنندگان در قالب کميسيون‌هاي اجتماعي، کلامي و حديثي بحث و تبادل‌نظر درباره موضوعات فقهي و مذهبي مي‌پردازند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟