قاچاق پرتقال تهدیدی برای باغات کشور

نائب رئیس اتحادیه باغداران تصریح کرد: قاچاق میوه تهدیدکننده باغات میوه از نظر ورود احتمالی آفت‌ها و آلودگی ها است.
کد خبر: ۵۴۵۷۸۵
|
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۸ 08 November 2015
|
4463 بازدید
نائب رئیس اتحادیه باغداران تصریح کرد: قاچاق میوه تهدیدکننده باغات میوه از نظر ورود احتمالی آفت‌ها و آلودگی ها است.

مجتبی شادلو نائب رئیس اتحادیه باغداران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص واردات و قاچاق پرتقال مصری اظهار داشت: امسال با توجه به وضعیت مطلوب تولید مرکبات بیش از دو میلیون تن پرتقال درکشور تولید شده و به کشورهای دیگر صادر می‌شود و به همین خاطر نیازی به واردات نداریم هرچندکه واردات مرکبات ازچندسال گذشته از سوی وزارت جهاد کشاورزی ممنوع اعلام شده است.

وی افزود: کیفیت پرتقال کشور قابل قیاس با پرتقال های مصری و سایر نقاط نیست و از طرفی قیمت میوه‌های وارداتی بیش از قیمت‌های داخلی است و گفتنی است که در صورت قاچاق و واردات میوه درکشور حمایت از تولید داخل محقق نمی‌شود.

شادلو در ادامه بیان کرد: مسئولان وزارت خانه و نظارت بر بازار باید هرچه سریعتر در راستای جلوگیری از قاچاق میوه و عرضه آن با همراهی دستگاه‌های مربوطه روزنه واردات را مسدودکند.

نائب رئیس اتحادیه باغداران تصریح کرد: درواقع قاچاق میوه سلامت جامعه را به مخاطره می‌اندازد و از طرفی تهدیدکننده باغات میوه از نظر ورود احتمالی افت‌ها و آلودگی هایی است که تجربه تلخ ان در زمینه آفت وارداتی مگس مدیترانه ای و جاروک که یکی از معضلات باغات مرکبات کشور است هنوز هم پس از گذشت سال‌ها باغات تاوان آن را می دهند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت