صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کنکور، سمی برای تحول بنیادین آموزش و پرورش

کد خبر: ۵۴۵۴۳۶
| |
2632 بازدید

معاون دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: غافل شدن مؤسسات آزاد علمی از ساحت­‌ تعلیم و تربیت، می ­تواند به اهداف نظام آموزشی کشور آسیب وارد کند.

به گزارش ایسنا، دکتر مجید رعنایی با بیان این مطلب گفت: ما معتقدیم که آموزشگاه­های علمی آزاد در حقیقت فقط به بحث کنکور کمک می­کنند در صورتی­که ما خود کنکور را سمی برای موضوع مهمی چون تحول بنیادین آموزش و پرورش می­دانیم چرا که در سند تحول بنیادین توجه به همه ساحت­‌های تربیتی دانش ­آموز لحاظ شده است.

وی ادامه داد: متأسفانه کنکور و آموزشگاه­های علمی آزاد فقط به ساحت­های علمی و محفوظات دانش ­آموز توجه می­ کنند و از سایر ساحت­‌های تعلیم و تربیت غافل می ­شوند که این می­ تواند به اهداف نظام آموزشی کشور آسیب وارد کند.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر رعنایی در پایان گفت: باید تمامی مبناهای تصمیم ­گیری نظام تعلیم و تربیت براساس مبانی نظری نظام تعلیم و تربیت اشاره شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از جمله فلسفه تعلیم و تربیت و فلسفه تعلیم و تربیت رسمی عمومی باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار