فرمانده عربستانی داعش در سوریه کشته شد

در عملیات صبح امروز ارتش سوریه در شهر «صدد» در حومه‌ی جنوب شرقی «حمص»، «عدنان العطوی» ملقب به «ابومسلم التبوکی» از سران داعش توسط تک تیراندازهای ارتش سوریه کشته شد.
کد خبر: ۵۴۵۳۹۸
|
۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰ 07 November 2015
|
7323 بازدید
در عملیات صبح امروز ارتش سوریه در شهر «صدد» در حومه‌ی جنوب شرقی «حمص»، «عدنان العطوی» ملقب به «ابومسلم التبوکی» از سران داعش توسط تک تیراندازهای ارتش سوریه کشته شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، در عملیات صبح امروز ارتش سوریه در شهر «صدد» در حومه‌ی جنوب شرقی «حمص»، «عدنان العطوی» ملقب به «ابومسلم التبوکی» از سران داعش توسط تک تیراندازهای ارتش سوریه کشته شد. عدنان العطوی که دارای تابعیت سعودی و اهل شهر «تبوک» عربستان بوده است، از نیروهای شاخص و القاعده در افغانستان بوده که در سال ۲۰۱۲ به صورت پنهانی با ترک افغانستان، به تروریست‌های مخالف دولت سوریه پیوست.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت