رییس سازمان لیگ گفت:طاهری راست می گوید،او میلیاردها تومان هزینه کرده است و خون دل خورده و نباید اینگونه دسترنجش از بین برود.
مهدی تاج درباره اظهارات علی اکبر طاهری پیرامون داوری ها و اینکه می خواهند پرسپولیس را زمین بزنند،عنوان کرد: بله ، من واقعا از این اتفاق ناراحتم. چرا باید با اشتباه داور فحشش را ما بخوریم؟ اشتباه داوری کم نیست و لیگ را به طور کامل تحت تاثیر خودش قرار داده است. من هم به تماشاگران پرسپولیس حق می دهم. به نظر می رسد این روند داوری ها برای فوتبال کشورمان مطلوب نیست و اتفاق خوبی نیست که پرسپولیس هم در بازی لیگ و هم حذفی مقابل ذوب آهن از داوری لطمه بخورد. طاهری راست می گوید،او میلیاردها تومان هزینه کرده و خون دل خورده و نباید اینگونه دسترنجش از بین برود.از روز گذشته هم هواداران متعصب پرسپولیس با من تماس داشته اند و به شدت از این وضعیت ناراحت هستند.کمیته داوران باید پاسخگو باشد.
تاج خاطرنشان کرد:من امروز با اصفهانیان صحبت کردم و نگرانی هایم را منتقل کردم.به طور حتم این روند اتفاقات باید پیگیری شود.هواداران پرسپولیس از این وضع ناراحتند و باید در جهت التیام آنها تصمیمی گرفت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.