پولی به وزارتخانه پرداخت نشده است
عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی، گفت: من روز گذشته در تماسی با مسئولان وزارت نفت جویای ادعای وکلای زنجانی شدم که آنها اعلام کردند که هنوز پولی به وزارتخانه پرداخت نشده است.
امیرعباس سلطانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به وعده وکلای بابک زنجانی درباره پرداخت بخشی از بدهی این متهم، گفت: متأسفانه به نظر میرسد که این وعده نیز مانند ادعاهای قبلی وی و وکلایش توخالی و نادرست است، زیرا ما دیروز و امروز از وزارت نفت در این رابطه استعلام گرفتم و آنها واریز این مبالغ را تکذیب کردند.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: زنجانی در جلسه آخر دادگاه خود اعلام کرد که دو میلیارد یورو به اندازه پول خرد وی است، از این رو اگر این موضوع درست باشد، مجموعه سرمایه زنجانی باید بیش از 60 میلیارد یورو باشد، حال به نظر من در هیچ اقتصادی حتی در ناسالمترین اقتصاد یک فرد نمیتواند به چنین سرمایهای دست پیدا کند.
وکیل بابک زنجانی مدعی شد که موکلش مبلغ یک میلیارد و 427 میلیون و 500 هزار یورو از مجموع مطالبات شرکت نفت را پرداخت کرد.


