فعالیت‌های ایران را همچنان زیر نظر داریم

سخنگوی کاخ سفید ادعا کرد سخنان مقامات ایرانی باعث انحراف توجه واشنگتن از فعالیت های تهران نمی‌شود.
کد خبر: ۵۴۴۵۰۵
|
۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۹ 04 November 2015
|
2309 بازدید
سخنگوی کاخ سفید ادعا کرد سخنان مقامات ایرانی باعث انحراف توجه واشنگتن از فعالیت های تهران نمی‌شود.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید گفت: کاخ سفید همچنان به سیاست های خود در نظارت بر ایران ادامه می دهد و سخنان مقامات ایرانی در این سیاست تغییری ایجاد نخواهد کرد.

این سخنان ارنست در بازتاب فرمایشات رهبر معظم انقلاب بود که فرمودند شعار مرگ بر آمریکا متوجه مردم آمریکا نیست بلکه علیه سیاست های این کشور است.

ارنست در نشست خبری کاخ سفید گفت: در برخورد با پرونده هسته ای ایران همیشه نظارت کاخ سفید روی ایران وجود دارد و این رویکرد تغییری نخواهد کرد.

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد: این کاری بود که ما در توافق بین المللی به دست آوردیم تا آنان را از رسیدن به سلاح اتمی باز داریم.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار