یک کرسی آسیایی برای قایقرانی ایران
براین اساس احمد دنیامالی که نماینده کنفدراسیون کانوئینگ آسیا درهیات رئیسه ICF است با حفظ سمت به عنوان نائب رئیس این کنفدراسیون نیزانتخاب شد.
کد خبر: ۵۴۴۴۰۶
| | 2485 بازدید
درپی برگزاری کنگره کنفدراسیون کانوئینگ آسیا احمد دنیامالی به نمایندگی از فدراسیون قایقرانی ایران به عنوان نایبرئیس انتخاب شد.
به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از فدراسیون قایقرانی، کنگره کنفدراسیون کانوئینگ آسیا امروز 12 آبان ماه همزمان با برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی شهر پالمبانگ کشور اندونزی برگزار شد.

دراین کنگره نواب رئیس این کنفدراسیون با رای اعضا انتخاب شدند. براین اساس احمد دنیامالی که نماینده کنفدراسیون کانوئینگ آسیا درهیات رئیسه ICF است با حفظ سمت به عنوان نائب رئیس این کنفدراسیون نیزانتخاب شد. همچنین تاتیانا ماماتکولوا از ازبکستان و شی های ژو از چین به عنوان دیگر نواب رئیس و دکتر لوک از هنگ کنگ به عنوان دبیرکل در این کنگره انتخاب شدند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


