جزئیات جدید درباره سقوط هواپیمای روسی

روزنامه ال تمپو ایتالیا به نقل از حامیان داعش نوشت که شاخه این گروه تروریستی در مصر سندی درباره چگونگی سرنگونی هواپیمای مسافربری روسی با موشک s-125 منتشر کرده است.
کد خبر: ۵۴۴۲۳۶
|
۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳ 03 November 2015
|
12194 بازدید
|
۱
روزنامه ال تمپو ایتالیا به نقل از حامیان داعش نوشت که شاخه این گروه تروریستی در مصر سندی درباره چگونگی سرنگونی هواپیمای مسافربری روسی با موشک s-125 منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، این روزنامه نوشت که داعش در این سند هشت صفحه‌ای مدعی است قادر است نقش خود را در سرنگونی هواپیمای مسافربری روسیه ثابت کند.

این روزنامه به نقل از پایگاه‌های وابسته به داعش افزود که این گروه تروریستی آماده انتشار یک فایل ویدیوئی در این باره است.

داعش در این سند مدعی است که با موشک s-125 که در واقع جزو موشک‌های سام روسیه است این هواپیما را سرنگون کرده است.

این روزنامه نوشت: ادعای داعش نشان می‌دهد که این گروه تروریستی بخش اعظمی از زرادخانه معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی در مجاورت با مصر را در اختیار گرفته است؛ زرادخانه‌ای که سلاح‌های پیشرفته سام زمین به هوا و سلاح‌های دیگر روسی را داشته است.

منابع مصری اخیرا از سقوط یک هواپیمای مسافربری روسیه در صحرای سینای مصر و کشته شدن تمامی سرنشینان آن خبر دادند.

پس از این اتفاق داعش مدعی شده بود که مسئولیت سرنگون کردن هواپیمای مسافربری روسیه را برعهده دارد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
صابر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۲
با توجه به اینکه جنازه ها پنج کیلومتر دورتر از وقوع حادثه اتفاق افتاده معلومه که در فضا منفجر شده
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت