بازتاب
کارشناسی دربی/گل پرسپولیس در وقت صحیح بود
کرونومتر برنامه 90 نشان داد که مهدی رحمتی بعد از اعلام چهار دقیقه وقت اضافه از سوی ترکی، یک دقیقه و نوزده ثانیه بدلیل مصدومیت عمدی یا سهوی، وقت را کشته است و گل پرسپولیس یک دقیقه و پنج ثانیه بعد از وقت اضافه منظور شده توسط داور، به ثمر رسید. بنابراین گل قرمزها صحیح بوده
کد خبر: ۵۴۴۱۴۵
| | 6772 بازدید
تقریبا از لحظاتی بعد از گل ثانیه های پایانی پرسپولیس در دربی 81 که منجر به تساوی بازی باخته این تیم شد و اعتراض استقلالی ها را در پی داشت، همه اهالی و هواداران فوتبال منتظر کرونومتر معروف برنامه 90 بودند تا ببینند داور مسابقه برای به ثمر رسیدن گل قرمزها وقتی بیش از زمان های تلف شده واقعی منظور کرده یا نه؟

یه گزارش تابناک ورزشی، بخش کارشناسی برنامه امشب 90 بالاخره به این ابهام بزرگ پاسخ داد. این بخش با حضور مسعود مرادی کارشناس داوری و کرونومتر برنامه 90 نشان داد که مهدی رحمتی بعد از اعلام چهار دقیقه وقت اضافه از سوی ترکی، یک دقیقه و نوزده ثانیه بدلیل مصدومیت عمدی یا سهوی، وقت را کشته است و گل پرسپولیس یک دقیقه و پنج ثانیه بعد از وقت اضافه منظور شده توسط داور، به ثمر رسید. بنابراین گل قرمزها صحیح بوده و اعتراض سرمربی، دستیاران و برخی بازیکنان استقلال بی مورد بوده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


