ایران با برزیل، پرتغال و کاستاریکا همگروه شد

فدراسیون فوتبال هنوز تصمیم قطعی برای اعزام تیم بانوان ایران به جام جهانی کوچک نگرفته . مسئولان فدراسیون البته کپی پاسپورت‌های اعضای تیم ملی فوتسال بانوان را به گواتمالا ارسال کرده‌اند و در انتظار پاسخ فدراسیون این کشور هستند.
کد خبر: ۵۴۳۷۹۴
|
۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷ 01 November 2015
|
3456 بازدید

مرحله مقدماتی جام جهانی کوچک فوتسال بانوان 2015 در حالی قرعه‌کشی شد که هنوز تکلیف اعزام تیم ملی بانوان فوتسال ایران به رقابت‌های جام جهانی گواتمالا مشخص نشده است.

ایران با برزیل، پرتغال و کاستاریکا همگروه شد

به گزارش تابناک ورزشی ، رقابت‌های جام جهانی کوچک فوتسال از سوم آذرماه به میزبانی گواتمالا برگزار می‌شود که قرعه‌کشی مرحله مقدماتی این رقابت‌ها انجام شد. بر همین اساس تیم ملی فوتسال بانوان ایران در مرحله مقدماتی با تیم‌های برزیل، پرتغال و کاستاریکا در گروه A قرار دارد.براساس قرعه‌کشی این مسابقات در گروه B نیز تیم‌های اسپانیا، روسیه، گواتمالا و ژاپن با هم رقابت می‌کنند. فدراسیون فوتبال هنوز تصمیم قطعی برای اعزام تیم بانوان ایران به رقابت‌های جام جهانی کوچک نگرفته است. مسئولان فدراسیون فوتبال البته کپی پاسپورت‌های اعضای تیم ملی فوتسال بانوان را به گواتمالا ارسال کرده‌اند و در انتظار پاسخ فدراسیون این کشور هستند.

برنامه مسابقات به شرح زیر است:


24 نوامبر (3اذر)

برزیل - کاستاریکا

ایران - پرتغال

اسپانیا - روسیه

گواتمالا - ژاپن


 25 نوامبر (4 آذر)

پرتغال - کاستاریکا

ایران - برزیل

ژاپن - اسپانیا

گواتمالا - روسیه


 26 نوامبر (5 آذر)

کاستاریکا - ایران

پرتغال - بریل

روسیه - ژاپن

گواتمالا - اسپانیا

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت