صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بحران آب به استان‌های پر آب رسید

معاون امور آب و آبفای وزارت نیرو آمار چاه‌های غیر مجاز را 300 هزارحلقه چاه دانست و گفت: این تعداد باعث برداشت بیش از حد آب از سفره‌های زیر زمینی شده است.
کد خبر: ۵۴۳۴۲۰
| |
6800 بازدید

معاون امور آب و آبفای وزارت نیرو آمار چاه‌های غیر مجاز را 300 هزارحلقه چاه دانست و گفت: این تعداد باعث برداشت بیش از حد آب از سفره‌های زیر زمینی شده است.

رحیم میدانی در گفت‌وگو با تسنیم در درمیان اظهار داشت: حدود 6 میلیارد مترمکعب آب در کل کشور بیش از توان سفره‌های آب زیر زمینی در سطح کشور برداشت می‌شود.

وی گفت: همین مسئله باعث شده که به طور تخمینی 110میلیارد متر مکعب از ذخایر استراتژیک استفاده و سفره‌های آب زیر زمینی خالی شود که این مسئله تبعات کیفی زیادی به دنبال دارد.

معاون امور آب و آبفای وزارت نیرو افزود: منابع آب زیرزمینی در تأمین آب بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت و شرب کشور سهم موثر و عمده‌ای دارد و تمدن و حیات بخش وسیعی از کشور به آن وابسته است.

میدانی با بیان اینکه در وضعیت کنونی سهم آب‌های  زیرزمینی در تأمین آب کشور بالغ بر 55 درصد نسبت به کل منابع آب است، بیان کرد: بیشتر نقاط ایران با کمبود آب مواجه است و حتی در برخی استان‌های پرآب نیز مشکل آب وجود دارد.

معاون امور آب و آبفای وزارت نیرو از طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی به عنوان یک طرح ملی در کشور خبر داد و افزود: در سال 94 به میزان 320 میلیارد تومان اعتبار و برای سال آینده 500 میلیارد تومان برای اجرای این طرح در کشور در نظر گرفته شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟