ترامپ: آمريکا بايد نفت عراق را ميدزديد!
کد خبر: ۵۴۲۹۲۸
| | 1932 بازدید
گلوبال ریسرچ نوشت دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می گوید کشورش باید پس از نابود کردن عراق، نفت آن را می دزدید.
بر اساس این گزارش، ترامپ در روز بیست و پنجم ماه اکتبر در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان اعلام کرد: «من از همان ابتدا اعلام کرده بودم که اگر قرار است از این کشور (عراق) برویم باید نفت آن را با خود ببریم.»
او همچنین گفت: «و من اعلام کردم زمانی که این کشور را ترک می کنیم باید نفت آن را با خود ببریم. ما به واقع نمی بایست این کشور را ترک می کردیم.»
بدین ترتیب، ترامپ بر این باور است که اشغال عراق توسط آمریکا باید ادامه می یافت و آمریکا باید کنترل نفت عراق را در دست می گرفت. این نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه اوت سال دو هزار و چهار اعلام کرده بود حمله به عراق به طور کامل صورت نگرفته است. رویکرد ترامپ در زمینه تهاجم آمریکا به عراق در مصاحبه با سی ان ان، سبب شد فرد مصاحبه کننده این سوال را از او بپرسد که آیا ترامپ فکر می کند «جهان با حضور صدام» در عراق مکان بهتری بود؟ ترامپ به صورت مستقیم پاسخ داد: «صد در صد.»
او گفت: «اوضاع اکنون بدتر از هر زمان دیگری است. مردم دچار مشکلا وخیم تری شده اند. آنها در حال نابود شدن هستند. مشکلات آنها در مقایسه با زمانی که صدام در عراق بر سر قدرت بود، بسیار بیشتر شده است.»
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


