صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سايت الازهر: ائتلاف با ارتشهاي غيرمسلمان براي مقابله با گروههاي افراطي جايز است

در گزارشی که پایگاه الازهر منتشر کرد، تاکید شده است ائتلاف با ارتشهای غیر مسلمان برای مقابله با گروههای افراطی جایز است حتی اگر ائتلاف کننده مسلمان باشد.
کد خبر: ۵۴۲۷۷۰
| |
1863 بازدید
الیوم السابع در گزارشی نوشت پایگاه اینترنتی الازهر مصر تاکید کرد ائتلاف با ارتشهای غیر مسلمان برای مقابله با گروههای افراطی جایز است.

پایگاه اینترنتی الیوم السابع نوشت در گزارشی که پایگاه الازهر منتشر کرد، تاکید شده است ائتلاف با ارتشهای غیر مسلمان برای مقابله با گروههای افراطی جایز است حتی اگر ائتلاف کننده مسلمان باشد. این امر نباید از باب کمک گیری از مشرکین علیه مسلمانان به هدف خوار کردن مسلمانان باشد.

الازهر در این گزارش نوشت مقاصد شریعت اسلامی ایجاد آبادانی است و برای تحقق این هدف از غیر مسلمان در مواقع مختلف کمک گرفته شده است. از غیر مسلمانان در بخشهای اداری، صنعت و جنگ کمک گرفته شد.

این گزارش می افزاید، پیامبر اسلام (ص) زمانی که به مدینه مهاجرت کرد از یک مرد مشرک کمک گرفت که راهنمای راه ایشان باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار