بارزاني از تل آویو درخواست کمک کرده است
کد خبر: ۵۴۲۶۳۱
| | 4934 بازدید
نماینده ائتلاف شیعی عراق گفت بارزانی برای جلوگیری از سقوط خود از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرده است.
روزنامه القدس العربی چاپ لندن در پایگاه اینترنتی خود در گزارشی به قلم امیر العبیدی از بغداد نوشت: ائتلاف شیعی حاکم بر عراق مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان را به درخواست کمک از اسرائیل برای جلوگیری از سقوط قریب الوقوع خود متهم کرد و گفت پس از آن که پایگاه اینترنتی کاخ سفید درخصوص بقای بارزانی در منصبش رای گیری کرد، بازی وی با آمریکا به پایان رسید.
خانم حنان الفتلاوی نماینده ائتلاف شیعی در «فیس بوک» نوشت آمریکا در موضع جدید خود بارزانی را «کوچک ترین و زشت ترین دیکتاتور» توصیف می کند که به همراه خانواده اش موجب ایجاد بحران های اقتصادی شده است و از صدام ، قذافی و مبارک عبرت نگرفته است.»
الفتلاوی افزود قرار گرفتن عنوان «مسعود بارزانی باید از منصبش برداشته شود» در همه پرسی پایگاه اینترنتی کاخ سفید تحولی مهم و غافلگیرکننده در موضع آمریکا در قبال بارزانی محسوب می شود.
ائتلاف شیعی از حزب اتحادیه میهنی کردستان به رهبری جلال طالبانی حمایت می کند. این حزب در مقایسه با دیگر احزاب کرد روابط خوب با ایران دارد و شعار «ائتلاف راهبردی بین شیعه و کردها» متعلق به آن است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


