شیوه جنایتکارانه جدید داعش برای اعدام

تروریستهای داعش با عبور دادن تانک از روی یک عنصر امنیتی سوریه از جدیدترین شیوه جنایتکارانه خود برای اعدام رونمایی کردند.
کد خبر: ۵۴۲۱۶۱
| |
17656 بازدید
تروریستهای داعش با عبور دادن تانک از روی یک عنصر امنیتی سوریه از جدیدترین شیوه جنایتکارانه خود برای اعدام رونمایی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الحدث، تروریست های تکفیری داعش بار دیگر در اقدامی وحشیانه شیوه جدیدی را در اعدام عناصر امنیتی سوریه به کار گرفتند.

بر اساس این گزارش، تروریست های داعش با انتشار یک فایل ویدیوئی از جدیدترین شیوه وحشیانه خود برای اعدام رونمایی کردند.

در این فیلم دیده می شود که یک عنصر امنیتی سوریه که دست و پای او را بسته اند، بر روی زمین قرار داده شده تا تانک از روی او عبور کند.

پیشتر نیز تروریست های داعش فایل ویدیویی را منتشر کرده بودند که یک عنصر امنیتی سوری به پشت یک خودروی در حال حرکت بسته شده تا به روی زمین کشیده شود.

تروریست های داعش هر از چندگاهی به منظور ایجاد رعب و وحشت در میان مردم منطقه به ویژه مردم سوریه و عراق دست به چنین اقداماتی می زنند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی