صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سازمان ملل بيسکويت‌هاي تاريخ مصرف گذشته را براي سوري‌ها فرستاده است

تاریخ مصرف در مجموع 320 جعبه از 650 جعبه بیسکویت انرژی زا که هجدهم ماه اکتبر به زبدانی و مضایا فرستاده شد، یک ماه قبل از آن گذشته بود.
کد خبر: ۵۴۱۹۱۳
| |
1951 بازدید
سازمان ملل روز شنبه اعلام کرد در چارچوب یک محموله کمک که پیشتر این ماه به سوریه اعزام شد، به طور اشتباه صدها جعبه بیسکویت تاریخ مصرف گذشته را برای غیرنظامیان گرفتار در مناطق تحت کنترل شورشیان نزدیک دمشق فرستاده است.

به گزارش اسوشیتدپرس از دمشق، تاریخ مصرف در مجموع 320 جعبه از 650 جعبه بیسکویت انرژی زا که هجدهم ماه اکتبر به زبدانی و مضایا فرستاده شد، یک ماه قبل از آن گذشته بود.

یعقوب الحلو هماهنگ کننده بشردوست و مقیم سازمان ملل در سوریه روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد: «ما می توانیم تایید کنیم که این در نتیجه یک اشتباه انسانی تاسف بار در جریان روند بارگیری بود».

وی خاطر نشان شد هیئت سازمان ملل در سوریه این مسئله را «خیلی جدی» می گیرد و با شرکای خود برای اصلاح اوضاع همکاری می کند.

وی در عین حال افزود منابع پزشکی تایید کرده اند خوردن بیسکویت های تاریخ مصرف گذشته هیچ خطری برای سلامت ندارد.

کاروان کمک هایی که وارد زبدانی و مضایا شد، یک نمونه کم سابقه از رسیدن کمک ها به مناطق تحت محاصره نزدیک دمشق در جریان آتش بس بین نیروهای دولتی سوریه و متحدان آنها و شورشیان بود.

بیانیه سازمان ملل پس از آن منتشر شد که نگرانیهایی به وجود آمد که ممکن است کودکانی که بیسکویت های تاریخ مصرف گذشته را می خورند، بیمار شوند.

الحلو افزود سازمان ملل درخواستی برای همه طرفین درگیر از جمله دولت سوریه به منظور تسهیل دسترسی فوری به این مناطق به منظور جایگزین کردن این بیسکویت ها و اجازه دادن به کارکنان پزشکی برای معاینه و درمان بیماران احتمالی فرستاده است.

از سوی دیگر، مقامات سازمان جهانی بهداشت اعلام کردند بیش از 18 ماه است هیچ مورد جدیدی از فلج اطفال در خاورمیانه گزارش نشده است که این باعث می شود کارشناسان فکر کنند شیوع این بیماری با موفقیت متوقف شده است.

شیوع فلج اطفال که مقامات می گویند 36 کودک را در سوریه و دو نفر را در عراق بین ماه اکتبر سال 2013 و ماه آوریل سال 2014 فلج کرد، باعث نگرانیهایی درباره شیوع گسترده این بیماری شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟