آنکارا نگران ورود عناصر داعش به ترکيه است
کد خبر: ۵۴۱۴۸۱
| | 1918 بازدید
روزنامه زمان چاپ ترکیه نوشت : آنکارا نگران نفوذ عناصر داعش به ترکیه به همراه پناهجویان است.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه زمان چاپ ترکیه ، محافل سیاسی در آنکارا از این موضوع نگرانند که پس از آغاز حمله زمینی احتمالی با پشتیبانی هوایی به رقه که از آن به عنوان قلعه داعش نام برده می شود ، عناصر این گروه نیز با استفاده از موج پناهجویان وارد ترکیه شوند.
یک مقام بلندپایه امنیتی به روزنامه زمان گفت : نیروهای امنیتی ترکیه اجرای تدابیر ویژه را در مرزها و استان های جنوبی افزایش داده اند.
دکتر سرهات ارکمن رئیس میز خاورمیانه در انستیتوی تحقیقاتی ترکیه قرن بیست و یکم می گوید : از دیدگاه داعش بهترین و آسان ترین راه برای گریز از این منطقه ترکیه است. چنانچه داعش روزی ناگزیر به خروج از رقه شود ، در پی فرستادن عناصر خود به ترکیه و عراق خواهد بود.
وی می گوید : ائتلاف شیعی در عراق کاملا برای مواجه شدن به چنین مسئله ای در آماده باش بسر می برد اما ورود به ترکیه برای عناصر داعش آسان تر است و خطر کمتری در پی دارد.
زمان نوشت : پس از آنکه هواپیماهای ترکیه در عملیات ائتلاف ضد داعش شرکت کردند ، داعش موضع خود را در برابر ترکیه تغییر داد و از طریق شبکه های اجتماعی ترکیه را تهدید کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


