صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلالی:هرکس الفبای مدیریت را بلد باشد؛می داند اخراجم بی معنی است

صبح روز بعد از مسابقه مدیرعامل باشگاه سایپا با فرهاد پورغلامی از همکارانم درکادرفنی تماس گرفته و به او پیشنهاد سرمربیگری تیم سایپا را داده است. کسانی که الفبای مدیریت را می‌دانند به من بگویند این حرکت چه معنی دارد؟
کد خبر: ۵۴۱۲۷۴
| |
2715 بازدید

مجید جلالی در مورد اظهارات بیت‌الله رضایی مبنی بر اینکه وی باید پاسخگوی نتایج تیم باشد، گفت: من تاکنون صحبت‌هایم را در مورد باشگاه سایپا در جلسات خصوصی و هیات مدیره مطرح می‌کردم و بحث‌هایی هم که بین من و باشگاه وجود داشت را به طور مستقیم در میان می‌گذاشتم اما چون مدیرعامل باشگاه برای چندمین بار در رسانه‌ها صحبت کرده و حتی از من در رسانه‌ها خواسته که پاسخگوی نتایج باشم من هم باید در رسانه‌ها پاسخ او را بدهم.

سرمربی سایپا ادامه داد: نتایج تیم سایپا مشخص است. ما از9 مسابقه 13 امتیاز گرفته‌ایم و فقط 4 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم و با یکی دو هفته مسابقات لیگ می‌توانیم دوباره در لیگ مدعی باشیم. نتایجی که گرفته‌ایم با توجه به بضاعتی که داشته‌ایم خوب بوده است.

در مورد اینکه رضایی گفته همه امکانات را برای تیم فراهم کرده، گفت: کلی صحبت کنم و جزئیات را بعدا اشاره خواهم کرد. ما مشکلات عدیده‌ای در زمینه امکانات تمرینی، اردوها، لباس و تدارکات تیم و حتی در زمان جذب بازیکن داشته‌ایم که من هیچگاه در مورد این مشکلات صحبت نکرده‌ام. در مورد مسائل مالی هم باید بگویم فصل گذشته با وجود آنکه بضاعت مالی باشگاه کمتر بود تا این زمان 30 درصد از مبلغ قرارداد به بازیکنان پرداخت شده بود و اکنون فقط بازیکنان20 درصد از پیش‌قرارداد خود را گرفته اند.

وی افزود: ما دو بازی در جام حذفی انجام دادیم و دو بازی هم در لیگ داشتیم که هر 4 مسابقه را بردیم. بعد از آن مقابل ذوب‌آهن شکست خوردیم آن هم در مسابقه‌ای که می‌توانستیم برنده هم باشیم ولی صبح روز بعد از مسابقه مدیرعامل باشگاه سایپا با فرهاد پورغلامی از همکارانم درکادرفنی تماس گرفته و به او پیشنهاد سرمربیگری تیم سایپا را داده است. کسانی که الفبای مدیریت را می‌دانند به من بگویند این حرکت چه معنی دارد؟

جلالی درمورد اینکه دستیارش این پیشنهاد را نپذیرفته ، گفت: بله اما شروع اضمحلال یک تیم ازکجاست؟ ما بعد از4 برد و یک باخت برای مان چنین اتفاقی رخ می‌دهد آیا این مسائل با اصول مدیریت همخوانی دارد. سرمربی سایپا در مورد اینکه رضایی گفته میداوودی باید در تیم حفظ شود، گفت: مشکلات میلاد میداودی هم تابعی از مشکلات باشگاه است. من با میداودی مشکلی ندارم. مشکلاتی که در باشگاه وجود دارد تبعاتش به وسط زمین تمرین ما می‌آید.

جلالی درمورد اینکه ظاهرا مدیرعامل باشگاه به او اولتیماتوم داده و آیا حاضر است با این شرایط کار کند؟ گفت: برای من کار در این شرایط بسیارسخت است. من نقطه‌نظراتم را به هیات مدیره باشگاه انعکاس می‌دهم. هر تصمیمی که هیات مدیره باشگاه بگیرد قبول می‌کنم زیرا می‌دانم هیات مدیره اعضایی بسیار فرهیخته دارد که احساسی تصمیم نمی‌گیرند و منطقی حرکت می‌کنند.

وی در مورد اینکه امروز جلسه‌ای با مدیرعامل باشگاه داشته یا نه؟ گفت: نه ، تا این جلسه‌ای با او نداشتم من فقط با هیات مدیره صحبت می‌کنم زیرا از ابتدای همکاری‌ام در این فصل هم با هیات مدیره کار کرده‌ام. از ابتدا هم مشکلاتی بین من و مدیرعامل وجود داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟