صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مدودیف: رفتار آمريکا در قبال سوريه احمقانه است

کد خبر: ۵۳۹۹۳۸
| |
3873 بازدید
دیمیتری مدودف، نخست وزیر روسیه گفت:رفتار آمریکا در قبال سوریه احمقانه است.

به گزارش آسوشیتدپرس،مدودف گفت:به نظرم این یک رفتار احمقانه است.در نتیجه این تصمیمات و امتناع از مذاکره، آمریکایی ها احمق بودن خود را نشان دادند.

وی افزود: این موضوع برای همگان واضح است که نتیجه فعالیت های آنها در مبارزه با داعش در منطقه تقریبا صفر بوده است. داعش به گسترش خود ادامه می دهد.تنها دخالت روسیه اوضاع را تغییر داده است.به هر حال آنها می گویند که نه ما قصد مذاکره نداریم که به نظرم این یک موضع احمقانه و بی منطق است. رهبران و کشورهای قدرتمند درباره این موضوع مسئوولیت را بر عهده می گیرند و مذاکره می کنند. حتی اگر ارزیابی آنها متفاوت باشد اما هرگز از مذاکره امتناع نخواهند کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟