صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کردهاي سوريه اتهامات عفو بين الملل را رد کردند

یگان های محافظت از مردم کرد جمعه اعلام کرد:«این گزارش ناعادلانه ،‌تحریف شده و غیر حرفه ای است . این گزارش مسایل رابه گونه ای جلوه داده است گویی جنگی طایفه ای بین اعراب و کردها در حال وقوع است و موجب تعمیق تنش های بین قومی می شود.»
کد خبر: ۵۳۹۸۷۷
| |
2761 بازدید
نیروهای کرد سوریه جمعه گزارش اخیر سازمان عفو بین الملل را که آنان را به کوچ اجباری جمعیت ها و تخریب خانه ها متهم کرده است رد کردند.

بنابراعلام عفو بین الملل این گونه رفتار کردها،‌ جنایات جنگی محسوب می شود.

عفو بین الملل سه شنبه نیروهای کرد را به اجرای «برنامه عمدی و هماهنگ مجازات جمعی ساکنان روستاهایی که قبلا تحت کنترل داعش قرار داشته است یا روستاهایی که مشکوک به سکونت طرفداران داعش در آنها است» متهم کرد.

یگان های محافظت از مردم کرد جمعه اعلام کرد:«این گزارش ناعادلانه ،‌تحریف شده و غیر حرفه ای است . این گزارش مسایل رابه گونه ای جلوه داده است گویی جنگی طایفه ای بین اعراب و کردها در حال وقوع است و موجب تعمیق تنش های بین قومی می شود.»

مهم ترین نیروی کرد سوریه که بیانیه 9 صفحه ای آن به ادعاهای عفو بین الملل از جمله تخریب کل یک روستا در شمال شرقی کشور مورد به مورد پاسخ می دهد ،‌تاکید می کند :« این کار بسیار خطرناک است و با اخلاق مغایرت دارد و درخور عفو بین الملل نیست.»

یگان های محافظت از مردم کرد عفو بین الملل را متهم کرد خسارات ناشی از سال ها درگیری و راهبرد داعش را در استفاده از مین ها و دیگر انواع مواد منفجره مد نظر قرار نداده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیروت،‌ این بیانیه اعلام کرد :« سازمان های مختلف تروریستی در منطقه مین های ضد نفری را کار گذاشته اند و از خودروهای بمب گذاری شده برای انجام دادن حملات انتحاری و بمب گذاری منازل استفاده می کنند.»

یگان های محافظت از مردم کرد می افزاید: «تدوین کنندگان این گزارش ظاهرا بی خبرند که داعش و دیگر تروریست ها خود با تخریب،‌ نابود و به آتش کشیدن خانه ها به شکست خود واکنش نشان می دهند.

این بیانیه همچنین تاکید می کند:« ائتلاف کردها و جنگجویان عرب اتهامی را که براساس آن کردها با توسل به زور هر گروه قومی را مجبور به کوچ اجباری کرده اند ، تکذیب می کند.»

نیروهای کرد همچنین در خصوص شواهدی که عفو بین الملل مطرح کرده است ابراز تردید و اعلام کردند افراد مورد سئوال قرار گرفته افرادی هستند که از منطقه به همراه داعش گریخته اند و دستان آنان به خون ملت سوریه آلوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟