بازگشت نویدکیا به تمرینات سپاهان

محرم نویدکیا که کمتر از دو هفته قبل با انتشار نامه‌ای از تیم سپاهان خداحافظی کرده بود، به تمرینات این تیم بازگشت.
کد خبر: ۵۳۹۷۴۶
| |
3771 بازدید
محرم نویدکیا که کمتر از دو هفته قبل با انتشار نامه‌ای از تیم سپاهان خداحافظی کرده بود، به تمرینات این تیم بازگشت.

به گزارش خبرگزاری میزان، محرم نویدکیا کاپیتان سپاهان با پادرمیانی بزرگان این تیم پس از مدت زیادی که تمرین را تحریم کرده بود به تمرینات سپاهان رفت و با بقیه بازیکنان تمرین کرد.

نکته جالب این بازگشت، حضور هواداران سپاهانی بود که از این اتفاق بسیار خوشحال بودند. بنر محرم نویدکیا همراه آنها بود و کاپیتان محبوب خود را تشویق می‌کردند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت