کفاشیان مسئول اصلی پاسخگویی است
جواد آرین منش گفت: تا کنون هیچ اقدامی در زمینه هویت بخشی به ورزش از زمان انقلاب تا به حال به منظور ارائه الگوی ورزش اسلامی انجام نشده است و بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی فرصتی برای این کار است.
عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایپنا افزود: ورزشهایی که متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی مثل ورزش زورخانه ای هستند مورد توجه قرار نگرفتند ، در حالی که قرار بود اینگونه ورزشهای قدیمی و باستانی معرف هویت ایرانی در جهان باشند و مهمتر از همه اخلاق ورزشی چه در ورزش خودمان و چه در مجامع بین المللی تجلی پیدا نکرده است.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه در کشورما که داعیه اخلاق اسلامی و فرهنگ را داریم، بسیاری از اوقات شاهد رفتارهای غیر فرهنگی از سوی ورزشدوستان و ورزشکاران هستیم. به طوری که بعد از هر مسابقه بزرگ شاهد آتش زدن اموال عمومی هستیم، چراکه ورزش ما همراه با فرهنگ غربی در حال حرفه ای شدن است و ما نتوانسته ایم روح اسلامی را در ورزش بدمیم.
آرین منش خاطر نشان کرد: هر چقدر ورزش به سمت حرفه ای شدن پیش می رود و پولهای کلان از جیب دولت به ورزش تزریق می شود ، بیشتر شاهد آسیب های اخلاقی هستیم. گاها قرار دادهای چند صد میلیون تومانی با یک فوتبالیست بسته می شود که همین مسئله باعث بی بندو باری ورزش در تمام ابعاد می شود.
وی همچنین در خصوص لغو جلسه کمیسیون فرهنگی با مسئولان فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: قرار بود رئیس و برخی از مسئولان فدراسیون فوتبال برای ارائه گزارش علل ناکامی تیم ملی فوتبال و همچنین برنامه های آینده تیم های ملی به مجلس بیایند که به خاطر سفر کفاشیان به مالزی جلسه لغو شد و با توجه به اینکه کفاشیان مسئول اصلی و پاسخگوی اتفاقاتی است که در فوتبال رخ می دهد ، جلسه مجلس به زمان دیگری موکول شد.


