صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بخش عمده‌ای از طلاق‌ها به علت مسائل جنسی است

کد خبر: ۵۳۹۰۸۷
| |
7477 بازدید

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بخش عمده‌ای از طلاق‌ها به علت مسائل جنسی است. بنابراین با مشارکت وزارت بهداشت قصد داریم در 9 استان کلینیک‌های سلامت خانواده را راه اندازی کنیم.

به گزارش ایسنا، شهیندخت مولاوردی در حاشیه برگزاری نشست مشترک معاونت امور زنان و خانواده و وزارت بهداشت که امروز در وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: کلینیک‌های سلامت بیشتر مربوط به سلامت جنسی است چرا که مسائل جنسی بخش عمده‌ای از علت طلاق‌ها را تشکیل می‌دهد.

وی درباره سایر همکاری‌های معاونت امور زنان و خانواده و وزارت بهداشت اظهار کرد:‌ از سه سال پیش تاکنون توزیع مکمل‌های غذایی و بهداشتی در میان زنان باردار مناطق محروم سراسر کشور آغاز شده است. از سوی دیگر باید توجه داشته باشیم که 200 هزار زن در کشور سوء تغذیه دارند.

مولاوردی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره آمار اعتیاد زنان اظهار کرد: 10 درصد از معتادان کشور را زنان تشکیل می‌دهند و 12 درصد از مبتلایان به ایدز در ایران زن هستند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: 62 درصد از معتادان متاهل هستند که آنان می‌توانند بر امنیت و سلامت زنان و کودکان تاثیر بگذارند.

وی درباره اقدامات انجام شده از سوی معاونت زنان در زمینه زنان معتاد گفت: آسیب‌های اجتماعی متولیان خاص خود را دارد. معاونت امور زنان بر اساس جایگاه ستادی خود مسائل و مشکلات زنان را شناسایی و تلاش می‌کند توجه مسئولان ذیربط را به آنها جلب کند.

مولاوردی در پایان درباره آمار زنان کارتن خواب گفت: در تهران از میان 15 هزار کارتن خواب، 5000 نفر زن هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟