صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت با ادعای برانکو در مورد تعطیلات 140 روزه

برانکو طی مصاحبه ای گفته بود که لیگ در ایران 140 روز تعطیل می شود که مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ به این حرف پروفسور برانکو واکنش نشان داد.
کد خبر: ۵۳۸۹۱۷
| |
2642 بازدید

به گزارش تابناک ورزشی، مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ در واکنش به صحبت های سرمربی پرسپولیس که از تعطیلات 140 روزه لیگ برتر انتقاد کرده بود، گفت: برانکو یکی از مربیان ارزشمند در فوتبال ایران است. او سال ها سرمربی تیم ملی فوتبال ایران هم بوده و زحمات زیادی برای فوتبال مان کشیده است با این حال صحبت او در مورد تعطیلی 140 روزه درست نیست.
 
سعید فتاحی  ادامه داد: 27 روز تعطیلات میان فصل لیگ است، مسابقات 20 روز به دلیل بازی های تیم امید ایران در مقدماتی المپیک تعطیل می شود و 23 روز تعطیلی هم برای تیم ملی بزرگسالان در نظر گرفته ایم. مجموع این تعطیلات 70 روز است نه 140 روز.
 
وی گفت: در تعطیلات لیگ هم مسابقات جام حذفی برگزار می شود. ضمن اینکه این برنامه پیش از شروع مسابقات به اطلاع باشگاه ها رسید. ما دو برنامه پیشنهادی به باشگاه ها ارایه کردیم که خود باشگاه ها با این برنامه موافقت کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟