مورد مشکوک کاظمی در حراست فدراسیون/ فعلا کارتش صادر نمی شود!
کار فرهاد کاظمی بار دیگر گره خورده است و این بار هم نام علیپور مطرح است؛ مسوولی که پس از خروج محمدزاده دوباره در سازمان لیگ قدرت گرفته است.
به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه سیاه جامگان مشهد فرهاد کاظمی را به عنوان سرمربی جدیدش انتخاب کرده است اما به نوشته سایت نود سازمان لیگ کارت فرهاد کاظمی را به وی نمی دهد. دلیل این اتفاق فعلا نامشخص است. سه روز است که نماینده سیاه جامگان به سازمان لیگ می روند تا علیرضا علیپور را ببینند و کارت مربیگری فرهاد کاظمی را از سازمان لیگ بگیرند اما دست خالی برمی گردند و این در حالی است که سیاه جامگان جمعه این هفته با سپاهان در اصفهان بازی حساسی دارند اما هنوز سرمربی اش کارت مربیگری ندارد و نمی تواند روی نیمکت بنشیند.
البته علیپور روزهای شنبه و دوشنبه این هفته اصلا به سازمان لیگ نرفت و فقط از ظهر روز یکشنبه دو ساعتی در سازمان لیگ حاضر بود. برخی می گویند او به سازمان لیگ نمی رود تا کارت کاظمی را ندهد. اما آیا واقعا کارت فرهاد کاظمی دست علیپور است؟ او حتی پاسخ تلفن را هم نمی دهد، چه برسد به اینکه بخواهد به سازمان لیگ برود تا بدانیم کارت کاظمی دست علیپور است یا نه؟!
در این باره با حمیسی رئیس کمیته حراست فدراسیون فوتبال صحبت کردیم. البته وی سعی کرد تا در این باره زیاد صحبت نکند اما در نهایت توانستیم این جمله را از زبان او بیرون بکشیم:« کار فرهاد کاظمی فعلا درست نمی شود.»
گفته می شود حمیسی جلسه ای با مهدی تاج دراین باره داشته است. باید فعلا صبر کرد و دید آیا کارت مربیگری فرهاد کاظمی صادر می شود یا نه؟ اگر صادر نمی شود دلیل عدم صدور چیست و چرا زمانی که در راه آهن بود برایش کارت بازی صادر شد و حالا صادر نمی شود؟ آیا کاظمی تخلفی در راه آهن انجام داده که حالا سازمان لیگ و کمیته صیانت که رئیسش علیپور است به وی کارت نمی دهند؟ باشگاه راه آهن که فرهاد کاظمی را کنار گذاشته ، گزارشی به سازمان لیگ داده است؟ آیا رحیمی جواب مصاحبه مساله دار و بیانیه اینستاگرام کاظمی را داده است؟ باید منتظر روزهای آینده ماند و دید علیپور در این باره چه نظری دارد.


