صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایران انفجارهای تروریستی آنکارا را محکوم کرد

افخم ضمن محکوم نمودن این اقدام تروریستی، مراتب تسلیت و همدردی جمهوری اسلامی ایران را به دولت و ملت برادر جمهوری ترکیه و همچنین خانواده‌های قربانیان این واقعه اعلام کرد.
کد خبر: ۵۳۸۲۴۲
| |
1855 بازدید
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با ابراز همدردی با دولت و ملت ترکیه اقدامات تروریستی در آنکارا را که به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شد، محکوم کرد.

به گزارش تسنیم، مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در خصوص وقوع انفجار در آنکارا اظهار داشت: خبر وقوع انفجار تروریستی در آنکارا که موجب کشته و زخمی شدن جمع کثیری از مردم بی‌گناه شد، موجب تأسف و تألم گردید.

افخم ضمن محکوم نمودن این اقدام تروریستی، مراتب تسلیت و همدردی جمهوری اسلامی ایران را به دولت و ملت برادر جمهوری ترکیه و همچنین خانواده‌های قربانیان این واقعه اعلام کرد.

امروز شنبه دو انفجار شدید آنکارا پایتخت ترکیه را لرزاند که بر اثر این انفجارها 86 نفر کشته و 125 نفر دیگر نیز زخمی شدند.

این انفجارها هنگام تظاهرات کردها و احزاب معارض ترکیه و نزدیک ایستگاه قطار آنکارا به وقوع پیوست.

بر اساس این گزارش، این دو انفجار رأس ساعت 10 صبح به‌وقت ترکیه در مکانی که قرار بود در آن تظاهراتی با نام "کار، صلح و دموکراسی" برگزار شود به وقوع پیوست.

خبرگزاری آناتولی ترکیه اعلام کرد که یک عامل انتحاری خود را در این محل منفجر کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟