روحانی: تورم تک رقمی هدف ماست

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه تحریم‌ها به زودی از جلوی پای فعالان اقتصادی برداشته می‌شود، گفت: هدف دولت رسیدن به تورم یک رقمی است.
کد خبر: ۵۳۸۰۰۸
|
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱ 10 October 2015
|
3007 بازدید

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه تحریم‌ها به زودی از جلوی پای فعالان اقتصادی برداشته می‌شود گفت: هدف دولت رسیدن به تورم یک رقمی است.

به گزارش تسنیم، حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز گفت: تحریم‌ها به زودی از جلوی پای فعالان اقتصادی ما برداشته خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه شاهد استقبال از فضای سودآور فعالیت اقتصادی در ایران در سطح جهان هستیم، افزود: یکی از مدیران معروف اقتصادی آمریکا از من می‌خواست دولت آمریکا را تشویق کنیم تا موانع پیش روی آنها را بردارد.

روحانی خاطرنشان کرد: هیچ وقت ایران مانع حضور سرمایه‌گذاران آمریکایی در ایران نبوده است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه هدف دولت رسیدن به تورم یک رقمی است، تصریح کرد: آماده میزبانی خوب و دعوت از همه کارآفرینان خارجی در صورتی که سرمایه و تکنولوژی وارد ایران شود، هستیم تا بخشی از بازار 80 میلیونی در اختیار آنها قرار گیرد و بازار صادراتی مشترک برای هر دو طرف ایجاد شود.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت