صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال ایجاد پایگاه نظامی روسیه در لاذقیه

کد خبر: ۵۳۷۶۲۸
| |
2210 بازدید
دمشق امیدوار است روسیه پایگاهی نظامی در لاذقیه ایجاد کند هر چند تاکنون چنین درخواستی از مسکو نکرده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، ریاض حداد، سفیر سوریه در روسیه، در گفتگو با این خبرگزاری گفت مقامات دمشق هنوز از روسیه درخواست نکرده‌ اند پایگاهی نظامی در لاذقیه ایجاد کند اما امیدوارند روزی شاهد ایجاد چنین پایگاهی باشند.

وی خاطر نشان کرد:« ما چنین درخواستی نکرده‌ایم اما امیدواریم دوستان روسی ما پایگاه جدیدی در سوریه افتتاح ‌کنند».روسیه می‌تواند با این پایگاه نظامی یک مرکز تعمیرات و نگهدای و سوخت رسانی هم در بندر طرطوس دایر کند.

این دیپلمات سوری گفت:« از من بپرسید می‌گویم امیدارم همین فردا این کار انجام شود ، در هرمنطقه‌ای از کشور که باشد».

حداد در باره در باره وضعیت سوریه از زمان آغاز حملات هوایی روسیه گفت تروریست‌های داعش عقب نشینی به سوی مرز ترکیه را آغاز کرده‌اند.

وی با بیان این که حملات هوایی روسیه نزدیک به 40 درصد زیرساخت‌های داعش را ویران کرده است، تاکید کرد این عملیات فقط بر ضد تروریست‌ها است.

سفیر سوریه در روسیه گفت:« این بمباران‌ها بر ضد مناطقی است که پناهگاه گروههای تروریستی است در نتیجه مخالفان سیاسی در این مناطق نیستند و نمی‌توانند باشند. این بمباران‌ها فقط گروههای تروریستی را هدف قرار می‌دهد که در مناطق تحت کنترل گروه داعش، جبهه‌النصره، جیش الفتح و جیش الاسلام هستند، گروههای کوچکتری هم وجود دارند که وابسته به این چهار گروه هستند».
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟