صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عواملی که باعث بی‌کیفیتی دانشگاه‌ها شدند

با وجود اینکه قرار بود پذیرش دانشجو در پردیس‌های خودگردان متوقف شود اما امسال با افزایش ظرفیت دراین پردیس ها مواجه هستیم.
کد خبر: ۵۳۷۴۳۴
| |
7729 بازدید
با وجود اینکه قرار بود پذیرش دانشجو در پردیس‌های خودگردان متوقف شود اما امسال با افزایش ظرفیت دراین پردیس ها مواجه هستیم.

محمد حسین امید معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص پذیرش دانشجوی پولی در پردیس‌های خودگردان اظهار داشت:تحصیل دانشجویان ایرانی در خارج از کشور همچنین هزینه‌های کلان آن‌ها برای ادامه‌ تحصیل از دلایل ایجاد این پردیس‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه پذیرش دانشجو در پردیس‌های خودگردان متوقف نخواهد شد، افزود: در دو سال اخیر پذیرش دانشجو در این پردیس‌ها بیش از ظرفیت‌ها بوده و دانشگاه دچار بی‌کیفیتی هایی شده است.

امید در پایان گفت: از جمله برنامه‌های وزارت علوم برای کاهش این مشکلات اولویت قرار دادن کیفیت دانشگاه نسبت به کمیت آنها و همچنین کاهش پذیرش دانشجو در سال جاری است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی