صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دنیای فوتبال مدعی شد؛

بلوتوث معروف، شیث را محروم کرد

حتی اگر شیث به سازمان لیگ برود و بگوید حاضر است 100 جا تعهد بدهد! رئیس کمیته انضباطی فدراسیون البته چند روز پیش این شایعه را تکذیب کرده بود اما حالا نامه ای با سربرگ فدراسیون به باشگاه فرستاده شده است. جالب اینکه مسئولین پرسپولیس و حتی خود شیث مدعی بودند که از فدراسیون استعلام گرفته‌اند و بعد پای میز مذاکره رفته اند! اما شیث چرا محروم شده است؟
کد خبر: ۵۳۷۲۷
| |
6497 بازدید

آینده این بازیکن با وضعیتی که پیش آمده نامعلوم است. او نمی‌خواهد در لیگ یک بازی کند و در صورت محرومیت قصد بازی در یک تیم خارجی را دارد اما چه تیمی او را می‌خواهد؟ اشتوتگارت؟ جواب قطعا منفی است.

به نوشته دنیای فوتبال؛ در صورتی که حکم محرومیت او قطعی باشد که همین طور هم هست آن وقت او باید فکری به حال آینده بکند. خودش می‌گوید:« اگر سازمان لیگ چنین تصمیمی بگیرد مجبورم حكم سازمان ليگ را پذيرفته و به آن احترام بگذارم.

اتفاقی که تا دیروز مهر شایعه بر پیشانی‌اش خورده بود حالا یک خبر است. شیث رضایی باید قراردادش را باطل کند؛ به عبارت درست‌تر پرسپولیس باید این کار را انجام دهد. دیروز خبر رسید که فدراسیون فوتبال به باشگاه پرسپولیس نامه زده و از این باشگاه خواسته قرارداد شیث را لغو کند.

جزییات این نامه هنوز فاش نشده اما در این نامه قید شده که شیث در فصل پیش رو حق بازی در لیگ برتر را ندارد و این تصمیم قطعی و لازم‌الاجراست. مسئولین باشگاه پرسپولیس پس از دریافت این نامه سعی کردند با فدراسیون تماس بگیرند و در صورت امکان راه حلی بیابند اما به نظر می‌رسد همه راه‌ها بسته باشد.

حتی اگر شیث به سازمان لیگ برود و بگوید حاضر است 100 جا تعهد بدهد! رئیس کمیته انضباطی فدراسیون البته چند روز پیش این شایعه را تکذیب کرده بود اما حالا نامه ای با سربرگ فدراسیون به باشگاه فرستاده شده است. جالب اینکه مسئولین پرسپولیس و حتی خود شیث مدعی بودند که از فدراسیون استعلام گرفته‌اند و بعد پای میز مذاکره رفته اند! اما شیث چرا محروم شده است؟



بلوتوث معروف!
درباره دلایل محرومیت این بازیکن جنجالی حرف و حدیث زیاد است. از یک سو گفته می‌شود اقدام او در هواپیمای تهران – شیراز که باعث رعب و وحشت مسافران شد مقدمه‌ای بوده بر محرومیت او. فیلم این صحنه البته در اختیار یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس است و به مراجع قضایی تحویل نشده است.

گفته می‌شود لحظاتی که شیث آن شوخی احمقانه را می‌کند و باعث ایجاد رعب و وحشت میان مسافران می‌شود آنقدر تکان دهنده است که اگر این فیلم به دست مراجع قضایی و امنیتی می‌رسید حکم سنگینی برای وی درپي داشت.

شیث که می‌خواست نیکبخت را بترساند با اعلام خبر سقوط هواپیما که یک جرم بزرگ است تنها جریمه مالی شد اما این قضیه در پرونده‌اش درج شده است. با این حال به نظر می رسد یکی از دلایل اصلی محرومیت او به بلوتوثی برمی‌گردد که در تیراژ وسیع منتشر شده است. ماجرا به زمانی بر می‌گردد که او در پرسپولیس حضور داشت.

در پایان یکی از تمرینات وقتی که او می‌خواهد با ماشین فاخر خود از محل تمرین خارج شود در محاصره هواداران قرار می‌گیرد. شلوغی باعث اعتراض او می شود و به درگیری لفظی با برخی هواداران می‌انجامد که در آن لحظه حرف رکیکی از دهان او خارج می شود. شیث که شنیده یکی از دلایل محرومیتش همین قضیه است، می‌گوید که منكر اين قضيه نمي‌شوم اما اگر به خاطر چنين مسائلي است چرا همان موقع محرومم نكردند و الان اين كار را انجام دادند؟!

پاسخ سوال او اما این است: پرونده او از همان زمان مفتوح شده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟