صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کویت: شورای همکاری آماده گفتگو با ایران است

مذاکرات با وزیر خارجه آلمان در کویت نشان داد که دیدگاههایمان درباره عموم مسائل از جمله بحران سوریه و وخامت اوضاع انسانی در این کشور با برلین، تا حد زیادی مشترک است.
کد خبر: ۵۳۷۱۹۰
| |
3173 بازدید
وزیر امور خارجه کویت از آمادگی کشورهای حاشیه خلیج فارس برای گفتگو با ایران خبر داد.

به گزارش العالم، شیخ صباح خالد احمد الصباح وزیر امور خارجه و معاون نخست وزیر کویت روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری مشترک با "فرانک اشتانمایر" وزیر امور خارجه آلمان گفت: ما آماده آغاز مذاکره با ایران هستیم و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس همواره اصولی برای همکاری با ایران به عنوان یک کشور همسایه دارند و امیدواریم این گفتگو در راستای امنیت و ثبات منطقه آغاز شود.

شیخ صباح همچنین افزود: مذاکرات با وزیر خارجه آلمان در کویت نشان داد که دیدگاههایمان درباره عموم مسائل از جمله بحران سوریه و وخامت اوضاع انسانی در این کشور با برلین، تا حد زیادی مشترک است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟