شرايط نامساعد هتلهای تهران
با توجه به شرايط حاكم و وقايع پيش آمده در سطح شهر، تمام هتلهاي تهران در حالت تعطيلي به سر ميبرند و در صورتي كه آرامش به سرعت بازنگردد در چند روز آينده 80درصد كارگران خود را اخراج خواهيم كرد!
محمدعلي فرخمهر، رييس اتحاديه هتلداران تهران با اظهار تاسف از تعطيلي هتلهاي شهر تهران به ایسنا گفت: پيش از انتخابات وضع هتلها بسيار خوب شد و گردشگران خارجي بسياري براي بازديد داشتيم، به نحوي كه رزروهاي زيادي براي تابستان صورت گرفته بود، ولي متاسفانه با اتفاقات پيش آمده، علاوه بر آنكه كليه رزروهاي خارجي به ويژه رزروهاي بيزينسي و شغلي و تورها لغو شد، با كاهش استقبال مسافران داخلي هم مواجه شديم.
وي ادامه داد: هم اكنون هشت هتل زير مجموعه اتحاديه درخواست كردهاند كه رسما ببندند، ولي اتحاديه موافقت نكرده است. طبق آماري هم كه از هتلهاي زيرمجموعه خود گرفتهايم، در يكي از هتلها شش اتاق از 60 اتاق، ديگري هفت اتاق از 82 اتاق و يكي ديگر فقط سه اتاق پر است و به جرات ميتوانم بگويم كه ضريب اشغال هتلهاي تهران در تاريخ به سه درصد نرسيده بود كه اكنون نشان داده ميشود! فرخ مهر با بيان اينكه در صورت پايان نيافتن مناقشات و حاكم نشدن آرامش و امنيت در سطح شهر ناچاريم كه 80درصد كارگران را اخراج كنيم، افزود: طي جلسهاي در اتحاديه اعلام بحران كردهايم؛ زيرا هماكنون بسياري از هتلها بدهي بانكي دارند و با چنين شرايطي نميتوانند به تعهدات خود عمل كنند. رييس اتحاديه هتلداران تهران از بانكها خواست تا نسبت به بازپرداخت اقساط هتلداران مساعدت و سهلتر برخورد كنند و در كنار همكاري بانكها، پولي هم به هتلها تزريق شود تا كارگران خود را نگه دارند.


