صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اختلاف اوباما و کلینتون بر سر سوریه

کد خبر: ۵۳۶۵۵۲
| |
2181 بازدید
نیویورک تایمز نوشت بحران سوریه باعث اختلاف بین اوباما و کلینتون شده است.

پایگاه اینترنتی نشریه نیویورک تایمز در مقاله ای به قلم پیتر بیکر نوشت: باراک اوباما و هیلاری کلینتون چهار سال در کنار هم کار می کردند اما اکنون به نظر می رسد رویکرد دولت اوباما در قبال سوریه موجب اختلاف بین رئیس جمهور و وزیر امور خارجه سابق شده است.

کلینتون اکنون بر رویکرد قاطعانه و جدی تری اصرار دارد و اوباما آن را رد می کند و نظرات کلینتون را تلاشهای سیاسی او در جهت مبارزات انتخاباتی می داند.

موضوع سوریه تنها یکی از مواردی است که کلینتون درباره آن در هفته های اخیر با دولت اوباما اختلاف نظر داشته است.

کلینتون در مصاحبه ای که با تلویزیون بوستون داشت درباره تروریستهای داعش گفت:« من شخصا از ایجاد منطقه پرواز ممنوع و مسیرهایی برای کمکهای انسان دوستانه حمایت می کنم.» کاخ سفید سالهاست که با ایجاد منطقه پرواز ممنوع مخالف است.

منتقدان اوباما می گویند او آنقدر صبر کرد که شورشیانی که آماده بودند با آمریکا همکاری کنند منصرف شدند و به گروههای افراطی پیوستند. اکنون اولویتهای اوباما و کلینتون با هم متفاوت است.

اوباما می خواهد از سیاستش دفاع کند و وزیر امور خارجه سابقش می خواهد نشان دهدکه او به گونه ای دیگر خواهد بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟